Gost

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - #ŽIKA

 Str: [1]
1
Gamemode / Odg: V2.1 UPDATE [15.03.2020.]
«  : Februar 28, 2020, 22:13:40 »
Veliki respect i pohvale za ovo! Vidi se da citate i uzimate u obzir prijedloge igrača (npr. moj za ove kvarove po km), svaka čast. RP je na jos vecem nivou!!

Maša: Inspiracija si  :thumbup:
Korisnici koji su se zahvalili: .Maša

2
YUB Kladionica / Odg: YUB Kladionica | Rasprava
«  : Februar 11, 2020, 22:04:44 »
Haj sto se gube pare iRL, nego sada i IG lagano :D

Veci RP gubljenje ovih para nego test za orgu, hvala lp :D
Korisnici koji su se zahvalili: dax

3
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : Februar 05, 2020, 14:37:39 »
Vaš nick: D.L.
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
 • Dodati sistem gdje nakon odredjeni broj km auto dobije neki kvar, te se ne moze upaliti. I igrac ima opciju zvat mehanicara da pop (cijena sama bude po autu, ako je previon jeftino, a ako je infernus ili unikat skuplje) ili da u mehe doda se opcija pop auto. Jer na pocetku kupite novo auto iz salona te kasnije to auto bude isto kao novo iz salona, a preslo 500.000km sto je glupo. Dok, saloni nece kasnije keširati jer je lakse kupiti polovno i jeftino, nego novo ( a nema bukv razlike osim neko broja)
 • Novi speed-o-meter. Slican kao na UIFu, samo sto nema delaya nikako, otp Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite seMalo da se osvježi i da ljepse izgleda, i modernije + moze i temporat
 • Da se dodaju granice izmedju gradova, te da moramo kupiti pasoš u općini da možemo preći /rampa (tek od odredjenog lvla, npr ne moze bez pasosa radit kso gradjevinac u lv)
 • Da se doda početni u SF i LV, takodjer i banke (porta ih na stari ent banke npr.)
 • Dodati stanove bizzove kuce i sl. U SF i LV, da se malo radnja odvija i u tim gradovima (lagano je pocelo od hotel holiday do bizzova nekih kao sto su saloni u sf i poslovi u lv)
 • Dodati da se ne moze nista kupiti bez promjene prebivalista, apsolutno nista, te dodati i LV prebivaliste
 • Proširiti terove (jer je trenutno najaktivnija OOC stvar na serveru), imate opciju iz vanille (SPa) gdje mozete otp dodati u LSu, ali takodjer mozete dodati jos par i u LVu i SFu.
 • Ovo je vjv previše, ali kada bi se npr. Prosirila radnja na sva 3 grada, da MUP u izaberispawn ima opciju Organizacija pa 3 opcije LS LV ili SF. Te i auta tamo gdje su lokacije posebna za taj grad
 • Povecati sada broj dovezenog oruzja, jer prije je smanjen zbog Prevelikog DMa, ali sada ima death info tj damage info pa je lakše, te je ova "kazna" vise nepotrebna
 • dodati smg saobracajcima, te da piše koliko se zapljeni droge kada zapljenimo (haman da ima bug oko toga, zapljenim puno a dobijem oko 10$)
 • Povecati plate u MUPu tj da varira po ranku (sto smo veci rank to dobijamo vose kesa, nesto sl. Kao na pickupu)
 • Dodati u opciji /odjel sve komande /podlider a, jer to je bukv isto, ali kada hocemo vidjeti clanove naseg odjela, da nam pokaze, te da mozemo ono standardno sta odjel ima, ali dodsti opcije kicka kao i lideru (uvijek kikamo sa 30 te ne mozemo offline niti bez kazne).

Trenutna situacija ovakva:

Podlider:
 • Lista online clanova
 • Lista svih clanova
 • Statistika organizacije
 • Stanje budzeta


Odjel:
 • Ubaci clana u odjel
 • Izbaci clana iz odjela
 • Objavi (Vladine vijesti)


Treba min. ubaciti u odjel ove komande za podlidera + lista clanova vašeg odjela + opcije kickanja bez kazne, offline sa 10
Korisnici koji su se zahvalili: Ibro

4
Gamemode / Odg: Quick BUG FIX v. 2.0.1
«  : Januar 27, 2020, 00:44:25 »
Ćaba, jedino mozda jos koje auto u hitman kad je vec ono rework, al nmvz i ovo je super stvar. Aktovka je meni bila najveci problem, svakih 15tak min valja se vracat ili SU pa u bazu po nju. :)
Korisnici koji su se zahvalili: ALD1N

5
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : Decembar 09, 2019, 01:04:58 »
Vaš nick: D.L.
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
 • Dodati sve (koliko je moguce) dozvola u igru i auto škole za iste (A,B vec ima, dodati za C - Ne mozes biti kamiondzija bez nje npr, D - ne mozes biti bus vozac bez nje, Avio Dozvola - ne mozes biti pilot bez nje, Plovilo dozvola - ne mozes biti ronilac/ribar bez nje, dozvola za pecanje - kupiti u opcini, ne mozes biti ribar bez nje, itd)
 • Dodati opciju da kada rentamo vozilo na odredjeni broj minuta, kada to istekne, ako smo u vozilu, dadne nam opciju "Vase vrijeme za rentanje je isteklo, da li zelite produziti" pa da izadje opet iste opcije.
 • Da se u War/FZ dio u statsu doda i: PUBg br. Čiken dinera, br. Killova i smrti na tom eventu, broj puta ostalih Mjesta (npr. Ciken diner=5, drugoplasirani=3, teceplasirani=1 - puno bi bilo dodati sad sve do 10. Mjesta/top 10) i sl.
 • Ako se ovo gore doda, usput onda ime WAR/FZ promijeniti u K/D ili nesto slicno (Jer to bukv i pokazuje :D )
 • Dodati jos poslova za jos vece lvle, neki moji prijedlozi su: Naftni inzinjer (inzinjer koji radi na izvodjenju i transportu nafte u benzinske pumpe, #12 najplaceniji posao na svijetu, a na srv u SF postoje te mašine, tako da nije tesko napraviti), IT Stručnjak (pravi i sklapa racunare, neke elektronske komponente, i sl), Električar (popravlja elektovodove, struju razvozi i sl.) Poštar (ima skin, imaju vozila i motori, samo treba napraviti lokaciju gdje ce biti posao i random po ulicama razvozimo pakete sa onim unikatnim motorom, a da ima i druga opcija sa kamionom od zastitara a to je da prevozi iz gradova u grad posiljke i nazad) Mašinski inžinjer (covjek koji pravi, dizajnira, popravljai testira masine, imaju neke masine i lokacije za ovaj posao, npr. Ona hidroelektrana u SF, da se koristi njen enterijer za to, onda one masine u LS i sl.)

  Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
  Vaš nick: J.E
  Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Kada se igra PUBG event, npr ako zaginemo 8. da nam se broje negdje , npr ako smo ubili 3 lika. (Maša rekao da napomenem)
Korisnici koji su se zahvalili: Ibro

6
Gamemode / Odg: V 2.0 UPDATE 2019 - NOVO
«  : Novembar 10, 2019, 22:43:06 »
Svaka čast, respect


[adrenalin intensifies]
Korisnici koji su se zahvalili: .Maša, Dan1soni, ROLE

 Str: [1]