Gost

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - FamousBG

 Str: [1]
1
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : Januar 03, 2020, 10:03:44 »
Vaš nick: Famous_Bg
Prijedlog:
1. Kada hoćeš  da iplatiš kredit, umjesto da ti na taj ostatak, koji odma isplaćuješ, ne računa kamatu, on doda još više. Pa ona kada imaš da vratiš 150k i odeš da isplatiš kredit, traži da isplatiš 170k ako hoćeš odma.
2. Da ubacite da se VIP moze kupovati novcem ig komandom /igshop primer:
    VIP1-2,000,000$
    VIP2-3,000,000$
    VIP3-5,000,000$
3. Smanjiti režije na kuće i vile, nerealno su velike.
4. Ukinutu /aktivna igra jer nagrađuje igrače koji su AFK 24h umjesto one koji igraju dnevno 4-5 ili 8h ali ne mogu ostajati AFK.
5. Ubaciti da server sam pušta evente na svakih pola sata po jedan.
6. Kada nekog ubijete, ako je držao oru, da padne na zemlju, da možemo /uzmioru
7. Da se stave bilobrdi. Kad stanemo ispod njega možemo staviti oglas, košta 2k pola h ili 3k 1h. Staviti ogromnu Areu za ne-oglas tekstove. Ako je čak izvodljivo staviti filter na psovke u vidu $*#$%&
8. Da se ubaci rad u zatvoru, kako bi se smanjila kazna zatvorksa. Posao čistač/ice, Pranje veša itd
9. Povećati platu Policiji, Vojski na barem 5k, ali onemogućiti(Ne zabraniti samo, jer ne poštuju) AFK u njima totalno. Napraviti Org Policijska Akademija, traje 30h, služi kao obuka za Policiju, da bi imali policiju koja zna šta radi.
Korisnici koji su se zahvalili: .Maša, Lunatic!, Neo, ErnadM

2
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : Decembar 12, 2019, 09:32:22 »
Vaš nick: Famous_Bg
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1)  Mislim da ovo nema ni na jednom serveru pa ne znam da li je uopšte izvodljivo, da se napravi nekako u opštini da se može dodati srodstvo sa nekom osobom, brat, sestra itd...
2)  Napraviti kada ukucamo /v da imamo opciju dodaj clana porodice, kojem ce to auto biti otkljucano kao da i on ima ključ. stim da ga on ne može preparkirati ili prodati. ( Da to dođe kao neki rp da npr brat može vozati tvoje auto ili tako nešto ) 
3) Dodati polaganje za svaku kategoriju, a,b,c1,c,e,d
4) Iako nije rp, volio bi da se vrati opcija /v respawn  , jer admini prečesto koriste opciju respawn svih vozila, gdje mi se dešava da radim, i ode mi auto sa kojim sam došao, ovako bi se to izbjeglo tako što osoba koja je tražila respawn može odraditi respawn svog vozila. Takođe da rank 5 u orgi, ili lider i podlider samo, mogu koristiti respawn za vozila orge, ali ograničiti na jedan respawn po satu, pošto se na svakom paydayu svejedno respawnuje.
Korisnici koji su se zahvalili: Pavle98, Gdin Bellochio, Abdurahman_Suljic

 Str: [1]