Gost

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Sake™

 Str: [1]
1
Prijava bugova / Odg: [Bug] Problem sa Misijom
«  : April 09, 2020, 22:05:43 »
Danise, pošto sam prešao sve misije ni na jednoj nisam primijetio ovaj problem. Dešava se samo na Sweet misijama.. NPC-ovi nekako ubagaju.. Većinom propadnu kroz pod ili, pola skina viri gore a pola je već propalo kroz tlo kao što se vidi na ovom isjećku kojeg sam uslikao. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
A mislim da ih niko nije mogao ubiti, jer cim smo uzeli misiju odmah smo dosli ovdje i bilo nas je samo dvojica, a da ih neko drugi ubije nije moguce jer te server ubije kada pokusas pucati na NPC s kojim nisi u misiji..

A to pod kameru da zaledi, jednostavno samo mi ostane na toj sceni ništa se ne dešava više, vrijeme istekne i opet mi ostane tako.
Korisnici koji su se zahvalili: Neo

2
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : April 03, 2020, 19:35:41 »
Vaš nick: Anthony Lindberg
Prijedlog:


» Da se napravi da se ne može bilo koji igrač priključiti misiji.
Ovako skupiš ekipicu od 2-3 člana , i pridruži se neki sa strane pa ometa. Ili jednostavno uđe početnik koji nema pojma i nema ni oružija i leti na NPC-ove kao u običnom GTA pa izgine odmah.


» Svjedoci smo da je povećan DM samo zbog misija, pa bilo bi pametno da se napravi da onaj tko starta misiju odabere tko da se pridruži a tko ne.

» Bilo bi dobro da se ograniči koliko misija možeš da uradiš po jednom PD. Ovako trenutno, jedne te iste osobe rade misije cijeli dan i ti ne možeš da se priključiš misiji zbog toga.

» Da se napravi da organizacija Yakuza može da radi posao Diler Marihuane.
Kad mogu dilati u RL što ne bih mogli i IG.


» Kada bi moglo da se odradi npr. neke ulične dilere kokaina (NPC) da mu možeš prodati kokain. Onda bih posao Diler Kokaina imao bolji smisao! Odradi se par uličnih dilera sa različitim cijenama kokaina po gramu.
Korisnici koji su se zahvalili: #ŽIKA, Theo Hernandez, Vaha™, Joseph Goldstein

3
Prijava bugova / Odg: [Bug] Posao Ronilac
«  : Februar 03, 2020, 14:41:12 »
Nije se bagalo druze moj, produzim ja i provjerim svih sest ali nema.. Ako treba snimim video da se vidi jasno sve.. Nije problem nikakav..

Edit

Evo snimio sam video sve se jasno vidi  :thumbup:
Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
Korisnici koji su se zahvalili: Puška

4
Prijava bugova / [Bug] Posao Ronilac
«  : Februar 03, 2020, 13:45:54 »
Vas nick: E.B.
Datum zapazanja buga: Ima već dugo, ali sad prijavljujem jer me nervira pravo  :verymad:
Opis buga: Prvo što se desi je da boca sa kisikom istekne prije 15 minuta.. Dokazi kad sam napunio: Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se a evo dokaz kada je isteka Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se.
Drugo je da kada pronađete dijamante ne možete ih uzeti Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se.. Stvarno me nervira jer moram ići relog po 3 i više puta da bi sve došlo na svoje.. Nisam jedini kojem se ovo dešava, mnogi se žale na ovo..
Korisnici koji su se zahvalili: Puška

5
Prijava bugova / [BUG] Alhambra
«  : Januar 20, 2020, 22:51:35 »
Vas nick: Ezel Bayrakter
Datum zapazanja buga: Ima već par dana
Opis buga: Znaći ovako.. Alhambra ne dobija pare od mixanja u klubu.. Kada odradite mix u klubu nema novca na racun Alhambre.. A kada se radi koncert onda se dobije 150$ odmah cim DJ zavrsi sa koncertom.. Otkrio sam ovo prije par dana pa sam pratio, i vidim da pare ne lijezu na racun bizz-a a ima mnogo DJ-ova koji mixaju u klubu..

Pa ako moze da s eovo riješi.. Hvala !
Korisnici koji su se zahvalili: RiaDD

 Str: [1]