Gost

0 Članovi i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Keno

Keno

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #195 : Novembar 30, 2018, 11:29:35 »
Pozdrav. Ja bih predložio samo da umjesto /ulaz i /izlaz kucamo da stavite da na slovo "F" se ulazi ako je ikako moguće.Znam sigurno da je neko jos dao ovaj prijedlog jer je jako koristan.
Keno Klosar □ ex. Jake Tyler,Marco Carreno □ rl. Kenan Lojić □ 17 Yo □
Znam da sam na pravom putu, jer su stvari prestale biti lake.
 
Korisnici koji su se zahvalili: F R A N K I E
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #196 : Decembar 02, 2018, 16:02:48 »
Vaš nick : Diego Riviera
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Prijedlog je da se doda još koja radio stanica u /V-radio, neke stanice ionako ne rade, ili im promijenite stream ili uvedite nove...Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
Prijedlog uvesti ovaj Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se , Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se , Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
Bilo bi lijepo osvijetliti monotoniju u vipu Bgm hehehe hvala unaprijed Lijep pozdrav
Jedan jediti Dijego Riviera €
| GSF Braća, kurvi vraćamo stil.
BLIC KRIEG, BRZA OKUPACIJA!
 

Offline Keno

Keno

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #197 : Decembar 02, 2018, 17:37:25 »
Vaš nick: Jake Tyler
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Pozdrav svima, moj prijedlog je to da se omoguci tuniranje na kamperu.Svi mi koji imamo kampera da mozemo staviti mu felne,nitro i hidrauliku ako je ikako moguće bio bi onda pravo moćan. Hvala
Keno Klosar □ ex. Jake Tyler,Marco Carreno □ rl. Kenan Lojić □ 17 Yo □
Znam da sam na pravom putu, jer su stvari prestale biti lake.
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #198 : Decembar 02, 2018, 18:58:31 »
Vaš nick:Yorick Scorp
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1.Evo imam ja prijedlog da kad dileri droge uzimaju dogu da mogu birat vrste,da se naprave 3-4.Neka se dodaje MARIHUANA,HEROIN i KOKAIN,IDT.
2.Da diler ore moze pozivodit vise oruzja od onoga kolko sad proizvodi..
« Zadnja izmjena: Decembar 02, 2018, 19:11:49 Yorick_Scorp »
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #199 : Decembar 03, 2018, 10:23:23 »
Vaš nick:Yorick Scorp
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):1. Da se namesti kao kada neka banda pljacka banku da neko izgubi po malo novca npr ovako da ispise u chatu [BANKA] Zbog pljacke banke izgubili ste 15245$ sa vaseg racuna, nesto na tu foru ali da uzima malo ne mnogo max 50k npr da se namesti da moze neko da izgubi.
2. Da se napravi da mogu da se opljackaju trafike, restoranrni itd.
3.Ubacivanje novih poslova u LV ili SF.
4. Da kuce koje su otkljucane da se moze u njima krasti, tako bi igraci pazili na stanove i kuce jesu li otkljucane. (npr televizor, sony da se krade)
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #200 : Decembar 03, 2018, 15:43:56 »
Vaš nick:Yorick Scorp
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1.Da se ubaci kada neki igrac umre sa puskom/pistoljem u ruci da mu ispadne na pod
2. Ovo je malo komplikovano ali dobro da ubacite da mozete napraviti vasu  firmu gde vi mozete ubaciti vasa dva asistenta i mozete tako zaradjivati neke odredjene sume novca , naprimer   prevozite kamionom namirnice iz LS-LV-SF i tako zaradite po jednom prevozu oko 10.000$ ali da ne bude ko imanja pa da ima ogranicen broj nego kao jedna zgrada gde vi udjete u svoj aprtman i tamo imate svoje, sto znaci da svi igraci mogu da zaradjuju tako , a i mislim da bi bilo RP i zanimljivo
3. Mogucnost da se kupuju kamioni i kombiji ( Samo pojedini ( Oni bi sluzili za prevozenje tih  namirnica za firmu a i naravno ako budete zeleli neki RP da uradite
4.Staviti granice SF/LV.
5. Dodati za CD i Yakuzu katanu kao oruzije a za GSF, Ballas i VLA boks.
6. Dodati torbu,u tu torbu da mozete stavit hranu,oruzije,novac,drogu.

7. U marketima dodati vise vrsta hrane,npr. Hljeb,meso,sljiva,kruska itd,Hljeb bi naprimer davao 40% hp,on bi kostao 1 300$ dok bi komad mesa kostao 600$ dok bi davao 80% hp.
8. Kad novi igrac hoce da kupi dozvolu za oruzije,potrebno je proci test,pucanje neko u mete i slicno,i da kosta dozvola 30k
9. Napraviti da se bankomat moze opljackati,kada ga opljackate dobijete npr 3 wl i dobijete neki 20-30k.
10. Igraci sa 50 level+ da dobijaju tek penzije. Penzija da bude nekih 50k. al da njima uopste nije moguce setanje poslova.
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #201 : Decembar 03, 2018, 15:52:37 »
Nick: AR
Svida mi se ovo za admine 10k po pdu mozes to ubaciti hvala
 
Korisnici koji su se zahvalili: reuchlin, #Žika, Profesor Blantazar, Rodjo™
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #202 : Decembar 04, 2018, 11:31:01 »
Vaš nick:Yorick Scorp
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):1. Napraviti organizaciju Vojska ( Da neko moze da donira ) i pomeriti Areu negde drugde i staviti tu vojnu bazu, i takodje napraviti nosac aviona u blizini plaze gde bi se mogao promeniti spawn clanova vojske i dodati im Hydre i tenkove i Huntere, ali da samo r5 i lider mogu voziti ostalo da budu Patroiti Barracks i ostala Army vozila, da imaju specijalnu opremu, takodje dodati podmornicu i njen enterijer, i vojska bi sluzila da se hvataju igraci.Posto je to vec tipa terorista, mislim da je to dobra ideja i da bi uvelo dosta RP-a!
2.. Grafiti. Mozete vidjati kako gsf,ballas, vla. vode klince da 'saraju' i onda oni izrpaju kako su usarali i kraj. Da se uvede da stvarno moze da se /graffit text npr /graffit Groove4life! i to da bude tu na zidu neko vreme, i samo moguce brisanja istog ako clan suprotne bande vidi to npr /izbrisigraffit dok stoji pored njega.
 

Offline reuchlin

reuchlin

*
  • *
  • 173
  • Zahvaljen: 37 puta

  • 𝔍𝔬𝔥𝔞𝔫𝔫 ℜ𝔢𝔲𝔠𝔥𝔩𝔦𝔫 | 𝓟𝓐
    • Profil
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #203 : Decembar 04, 2018, 17:38:03 »
Vaš nick: J.R
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Pa ove jelke što se kupuju, da ispod njiha budu neki pokloni kao što su (1x,2x respekta, 15000$-20000$, pa nekad i levelup i tako to ostalo)
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #204 : Decembar 06, 2018, 22:48:49 »
Vaš nick:Fred_Wilson
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): slika nemam  zamisao je u mojoj pametnoj glavi...

1.Prijedlog-"REZARVNI KLJUC" pod komandom /dajkljuc (id) igraca tako da bi igrac kojim ste dali kljuc moze uci u vase vozilo kad GOD to zeli.

2.Prijedlog- Igrac sa kojim ste vjenacani moze djeliti vasu imovinu pokrtnu i nepokretnu mislim da bi to ojacalo RolePlay....
 
Korisnici koji su se zahvalili: sorabfx, shinwakai.

Offline Zagor

Zagor

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #205 : Decembar 08, 2018, 20:26:39 »
Vas nick: A.G
Prijedlog: Ubaciti za war da se pozivnica salje na ID ili da moze prihvatit svaki rank zato sto ja jedva nadjem war i na kraju pl afk i nista od wara.Kad se ionako slabo igra war.
Ako planiras ubacit za drogu u organizacije trebalo bi se razlikovati bande i mafije jer bande su siromasne a mafije bogate.Naprimjer bande ce imati samo travu a mafije jacu drogu kokain.
A sto se tice ROleplaya volio bih da ubacis komandu /ame s kojom se opisuje IC lik jer planiram radit develop karaktera i komandu /akcenat (Italijanski,kineski,japanski,...) radi boljeg RP.
Michael Corleone
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #206 : Decembar 09, 2018, 23:52:46 »

Vaš nick: Alen Besic
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1. Da clanovi saveznickih organizacija mogu voziti vozila i jedne i druge organizacije.
2. Da se doda jos koja privilegija marketinga buduci da onu bandanu sad svako moze imati
3. Teritorij statistika, jos jedna opcija na statsu gdje se vidi koliko ste killova/smrti imali na teritoriju, broj osvojenih i broj odbranjenih teritorija  :)
4. Da saveznicke organizacije mogu mijenjati međusobno teritorije u zavisnosti kako im pase
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #207 : Decembar 10, 2018, 20:46:32 »
Vaš nick:Alex Dalton
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):Ako je moguce da se naprvi na u padate ako ko nije svezo pjas da atomaski dobije kaznu
kad koko vozi lijevom stranom da dobiva kaznu atomaski ili kad ko koga udar
i kad ko koga ubije bez veza a nije ter da dobiva potjernicu sa 6 zvjezdica i da mu tad nick crveni da se zna
i da mupovci ne mogu hapsiti bez vze bez razloga da oni postavljaju koko hoce zvjezdiza
jer treba i nji kaznavati to bez veze to rade a to se moze da napravi da tosta bude atomasko
Ne ja krenem u sud da liku skinem kaznu on mene ceka ispred suda i odma lisce pa mi stavi 6 zvjezdica
 i onda u zatvor bez razloga Jer to rade namjerno da bi otjerali druge sa servera pa ond predlazu neki svoj
Ja znam da vi mozete dosta bolje da to uradite da bi onda licilo na rp
 

Offline Sergei

Sergei

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #208 : Decembar 11, 2018, 08:55:59 »
Vaš nick:Sergei
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Posto se desava da pljackas ne izadze iz banke ili ga crashuje a mi ne znamo jel ga crash ili nije i je li u banci ili abusa predlazem da se MUPu dodaje kamere s kojima bi vidjeli siutaciju ispred banke i unutar banke, kamere bi se pratile sa /kamere iz enterijera organizacije. Vecina servera ima kamere bas iz raloga da bi MUP imao uvid gdje je pljackas i po RPu je bolje jer u bankama i imaju kamere.

Rijesio bi se problem oko propale pljacke i eliminisala mogucnst da neko abusa pljacku, jer se desava da ne vidimo kuda izađe a opljacka (imam video jedne takve situacije od sinoc)
 

Offline Profesor Blantazar

Profesor Blantazar

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #209 : Decembar 11, 2018, 12:22:31 »
Vaš nick: Viserys_Targaryen
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Ako se uvedu ove kamere da pljačkaši mogu uništiti iste sa oružjem.
| Member since 2011 |
| Ex Leader | Taxi | LS News | Hells Angels | Vlada |
| Ex Nick | Edward Suarez | Armando Bond | Weiiser Akagawa | Ghost Riley | Wayne Hawkes | Arkady Bolshov |