Gost

0 Članovi i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Online Pavle98

Pavle98

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #15 : Decembar 14, 2019, 00:00:35 »
Vaš nick: Jack Rottmayer
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Da se omogući da jedan igrač može posjedovati barem dva bizza ili ti firme,ali samo u istoj djelatnosti.Npr. dvije benzinske,dvije mehanicarske itd. Mislim da je to RP zato sto i u stvarnom zivotu čovjek može imati više firmi u vlasništvu. Ovdje se može uvesti da isti igrač može imati samo dvije firme kako se ne bi napravio monopol.
 

Alexei

Alexei

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #16 : Decembar 14, 2019, 13:21:18 »
Vaš nick: Alexei Lebedev
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Da dodate hitmanu par novih vozila (npr 2-3 NRGa) ili jos koje auto jer imaju samo 4..
 
Korisnici koji su se zahvalili: #ŽIKA, Tony Montana, SmaJo

Nera

Nera

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #17 : Decembar 14, 2019, 15:20:30 »
Vaš nick: P.A
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Da dodate sprunk u MUPU i da dodate patriota u specijalnoj kao sto je bio prosli GR
 
Korisnici koji su se zahvalili: #ŽIKA, Dzano
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #18 : Decembar 14, 2019, 23:39:13 »
Vaš nick: Michael Chesney
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Kao sto neki znaju postoji Tajna organizacija u koju se može ući RL novcem..Sada postoji maska da se drugim igračima onemogući prikaz nicka te prikaz nicka u chatu (u IC-u,/s...),ali posto se uveo novi dmg informer kada nekoga ubijate i slicno sa razlogom ili eventualno bez razloga igracu se prikazuje ime tog clana Tajne organizacije,tako se otkriva ko je ispod maske i taj dmg informer nije rp jer ti u RL ne mozes znati ko te pucao ako ne znas covjeka mozes mu samo znati izgled...


dan1soni: Upoznati smo sa cinjenicom, vidit cemo sta mozemo uraditi povodom iste.
« Zadnja izmjena: Decembar 17, 2019, 22:55:06 dan1soni »
EX.MICHAEL SCALLETA
 

Offline Neo

Neo

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #19 : Decembar 19, 2019, 21:17:39 »
Vaš nick: Neo Capetron
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): 1.NPR. da svaki član Taxi službe ima komandu /fareon koja se može upotrijebit svakih 15min,a ta komanda bi predstavljala kao žuti besplatni oglas za Taxiste.
NPR. /fareon
Neo_Capetron je na dužnosti,nazovite 129753 za najbrži Taxi u gradu

2.Bilo bi dobro kad bi ubacili neki parking, kako bi taxisti mogli da parkiraju svoje osobno vozilo pored Taxi službe ili da ubacite još auta/limuzinu.
(sve nas je više i više,a pet auta se čini malo)
 
3. maknut ona dva smeća s ulaza u službu,a mogli bi malo preuredit da malo finije izgleda ta služba,


« Zadnja izmjena: Decembar 20, 2019, 00:23:38 Capetron »
 
Korisnici koji su se zahvalili: Goda
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #20 : Decembar 20, 2019, 16:03:23 »
Vaš nick: Famous Bg
Prijedlog: Da stavite negdje na forum listu spojelera sa slikama, I za felne isto, jer samo pise ime I cijena. Znaci moram potrositi 10k da bi vidio koji mi se svidja
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #21 : Decembar 21, 2019, 19:51:37 »
Vaš nick:Nikolay Martyushev
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):1.Dodati rudaru da može kopati i zlato te ubaciti zlataru.Nrp na pd iskopa 5 do 6 grama zlata,a zlatara placa 200$ il 300$
2.Ubaciti novi shop da prodaje telefone samo nrp marke iphone,samsung itd.
3.Ubaciti granice i da se moze pasos izvaditi.
4.Dodat neki novi poso kao npr pekar,elektricar,Vozac Tramvaja
5.Napraviti neku afk zonu za ove sta su afk da se smanji lag.
6.Dodati jos koji nelagalni poso kao sto su prostitutka,svercer materijala,kradljivac stvari
7.Pa da se ubaci ruksak lvl 1 i lvl 2 recimo
Ruksak broj 1: u njega moze stati digl,pistol,noz,droga ili nesto trece.Uglavnom manje stvari
Ruksak broj 2: u njega moze stati metci,droga,uzi,MP5 i tome slicno vece stvari.
8.Dodati opciju kad se neko novi ulogira na server da može birati između par skinova.Barem 4 skina za biranje 4 muška i 4 ženska.
Kad kupiš neki skin po izboru da ostane da ga save kada se sljedeći put ulogiraš.
9.Liječenje moguće ulaskom u bolnicu
10.Komanda da i civili mogu pljačkati biznise
11.Vratiti gun shop.
12.Da rovis po kantama i da nađe nes nrp konopac,skin i tako to nes sitno.
13.Dodat sefove u kuce.
 
Korisnici koji su se zahvalili: Neo
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #22 : Decembar 22, 2019, 00:20:50 »
Vaš nick: Famous Bg
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1. Dodati Bolnici i Taxi sluzbi po jedan helic, po uzoru na RL Vece gradove koji vec odavno sibaju Helicima pacijente. Helic da moze voziti samo rank 5 i rank 4 npr.
2. Dodatni kao autoskolu >Kurs Auto Limar. I da kurs bude kao kada pravis profil, par pitanja, odgovara, osnovnih. Kada zavrsis i zaposlis se kao  automehanicar mozes i limariju popravljati, al traje radnja 5 sek i stavite neku animaciju.
3. Dodati Taxi sluzbi novu bazu, u kojoj ce ispred biti parking kao kod mupa, uvucen trotoar, i da tu budu parkirana dva vozila, vise RP izgleda, kao da cekaju klijente.. Dodati i parking za privatna vozila.
4. Staviti neki izgled za radar, da ga mozes viditi, usporiti.
5. Meni licno se aktivnaigra ne svidja, al ajde to je do licnog ukusa. Ne svidja mi se jer daje prednost onima koji afkaju 24h nad onima koji svaki dan igraju 5-8 sati al ne mogu drzati afk. Posto postoji brojac AFK sati, ako se moze napraviti da /aktivnaigra radi samo na sate kada nismo AFK, i onda da se malo promjene nagrade, posto niko ne igra 23h. Ovo bi radilo protiv meni koji vise afkam nego igram, al mislim da je tako fer.
6. Napraviti salon unikatnih vozila, gdje se nece moci kupiti. Kao izlozba da bude. Ili ako vam i to ne odgovara slikajte, stavite na sliku i napravite kao muzej… Ali da imaju i imena, ne da hocu uzmem unikatno vozilo pa se moram ganjati pola dana da pregledam sta vi imate i koji je koji…
 :thumbup: :clappingani:

 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #23 : Decembar 22, 2019, 14:05:50 »
Vaš nick: Earl_Chambers
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Kad imate ratu za kredit, prvo ide provera da li ima novca na računu (ako nema, zatvor), pa se onda dodaje na račun zarađeno za taj PD. Možda ima neko logično objašnjenje, izvinjavam se ako sam glup, al ja bi pomerio dole proveru.
Ballas [Tripple O.G.] • Prvi login 11.2011. • Ex Joe ONeill
Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
 

Ernad

Ernad

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #24 : Decembar 23, 2019, 18:32:21 »
Vaš nick: H.L.
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Da se ubaci tempomat, žmigavci(četvorke), na ovom winter edition da se doda posao održavanje cesta i trotuara , za ceste ono kamionče(dozer),a za trotuare sweeper... Ako je to moguce ikako haha ako nije nikom nista  :D :D
 
Korisnici koji su se zahvalili: FamousBG
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #25 : Decembar 24, 2019, 09:29:12 »
Vaš nick: Famous Bg
Predlog:
1) Kada umreš, ne spawnuješ se kući ili de već nego u bolnici, i moraš da platiš račun 100$. Tako će se smanjiti abuse na davljenje itd, i povećaće se promet food biizovima....
2) Maknuti sve besplatne aparate za hranu. Kod Ballasa Fast Food i odma pored njega besplatan aparat itd itd, ima ih još dosta.
3) Bizz apoteka. Možeš kupiti adrenalin nekcije, uduplaju hp, traje pola h ili 45min. Ako je onda izvodljivo, da se može kupiti ekstazi, daje efekat kao u SA kada uđeš i voziš brzo auto. Ili npr da se ovo oboje može kupiti u apoteci, ali da se prvo mora umrijeti, onda se spawnujemo u bolnici, kupimo recept za lijek ("jer smo zbog manjka toga umrli") i onda možemo otići u apoteku kupiti nekciju ili šta već.
4) Za Winter Update ubacićete vrv neku centralnu jelku, da se ispod jelke nalaze paketići, pa da do 08.01. možemo svi po jednom doći ispod jelke i /otvoripaketić i dobijemo nešto, +2 resppekt, 5000$ ili šta već.
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #26 : Decembar 27, 2019, 09:59:43 »
Vaš Nick: Famous Bg
Predlog: Od vozila na serveru, ne može se nigdje kupiti džip osim kroz donacije. Što nije baš rp, mada je to do odluke Mase. Al moj predlog je da se u Las Venturasu napravi salon džipova, gdje će biti npr: Huntley(579),Yosemite(554),Rancher Lure(505),Mesu prebaciti tamo(500),Možda još LandStalker(400).....A da se kroz donacije uzima, FBI Ransher,Patriot, Monster A,B, SandKing,Patriot.
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #27 : Decembar 27, 2019, 12:31:21 »
Vaš Nick: Famous Bg
Predlog:
1. Zatvor > Promijeniti zatvor, staviti ga u rl svijetu, staviti npr ovako neku mapu Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se . I onda ako je izvodljivo napraviti sistem bjezanja iz zatvora nesto tipa pljacka banke. izmapati podzemne tunele neke, kanalizacioni sistem neki mini, al ostaviti i da se sa helijem moze pobjeci. Da kada uđe nepoznato vozilo u prostor zatvora, ili heli. Mup, vojska i sta sve vec ima dobiju obavjestenje, a kada igrac napusti taj prostor dobija wanted level max. Ukoliko vas uhapse dobijate dupli zatvor. Jeste da bi s time morali premjestiti i sjedište mupa, staviti ga kod zatvora, tako da stalno ima čuvara. Treba naravno još malo doraditi ideju :D
2. U sistem teritorija uvesti da orga moze dilovati drogu ili oru, ali samo na svojoj teritoriji. Ako je moguće izmapati i nove grafite da svaka orga ima svoje grafite, i kada izgube teritoriju brišu se njihovi grafiti. Ideja da se doda mogućnost neutralisanja teritoraja FBI-u . Teritorija postaje siva-neutralna i samim time na njoj se više ne može dilati.
3. Dodati LSR opciju nešto tipa organizovanja eventa za ilegalne trke, između 9 naveče i 7 ujutru. Dobija se obaveštenje za /eLocation i onda dobijaš GPS gdje se održava trka , samo što kada se ukuca /eLocation  automatski ti se skida sa računa 2k(Ulog) ukoliko ima mjesta(10). automatsko skidanje je da bi nagrade bile veće, da bi bilo odziva, i da ne bi bilo abjuzovanja bez dolaska na trku.Kada se ukuca /eLocation na ekranu se pojavljuje timer za koliko trka počinje, tj koliko imaš vremena da stigneš do lokacije početka trke.  I ako imas 10 učesnika, po 2k. 20k, 18k ide na 1. 2. mjesto i 2k organizaciji. Ako je izvodiljivo  dodati mogućnost lideru da ide npr /trka (pa iskoči prozor sa 1. staza ;2.;3.;4.) kada pritisne na neku> Organizuj;Uredi stazu;Promijeni Ulog;Snimi Stazu. Na uredi stazu dobije 8 markera i start;finish koje postavlja tako da označi kuda se trka. Ako ovo nije moguće dodati samo nekih 4-5 staza kao za evente. Da bi se prihvatio /eLocation mora se biti u privatnom vozilu koje je u tvom posjedu.
 
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #28 : Decembar 27, 2019, 23:30:32 »
Vaš nick: Arthur Rottmayer
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): Da promijeniš sve iznose na statsu, ATMu itd. i da staviš $ ispred iznosa da bude pravilno napisano
 

Nera

Nera

*
Odg: Server prijedlozi
« Odgovori #29 : Decembar 29, 2019, 00:26:07 »
Vaš nick: P.A
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno): da ubacite nekakav pistolj kao da ispalimo metak da ga odma tazira jer ima slucajeva kad bjezi koristi /chat ne mozes ga onda uhapsiti  :noworries:
 
Korisnici koji su se zahvalili: Musto, Guste, Dzano, Almin