Gost

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline .Maša

.Maša

*
[ChangeLog] v1.5b
« : Novembar 07, 2019, 02:13:37 »
Skladištar (level 1)


Posao ima dvije mogućnosti, unos paketa u skladišta ručno, ili pomoću viljuškara.

Ribar (level 8 )


Ribar dobija posebnu lokaciju za pecanje na koju mora otići, nakon čega počinje pecati. Mora upecati 10 riba, a za svaku vrstu ribe dobija odredjen novac. Nakon što završi sa pecanjem, ulov mora odvući nazad kako bi dobio isplatu.

Haker (level 22)


Haker, glavni posao u pljačkanju banke. Na malom skrivenom mjestu imate laptop i radnu stolicu sa koje pokrećete proces hakovanja i otkrivate PIN kod za pristup banci. Proces se pokreće 3 puta kako bi dobili potpuni PIN kod. Naime, svaki put nakon pokretanja procesa dobijate nakon sat vremena 2 cifre od koda, koji se sastoji od 6 cifara. Dakle, ne trebate biti cijelo vrijeme na tome mjestu kako bi dobili kod. Međutim, prilikom obavljanja ovog posla ne možete izlaziti iz igre, jer vam se poništava sav proces koji obično traje oko 3 sata (potrebno je nakon svake 2 cifre ponovo pokretati proces).
Pljačka banke


Dakle, kao što je već navedeno, glavni posao za pljačku banke je haker. Potreban vam je i dinamit koji samo lider može uzeti u gun shopu. Za pljačku vam je potreban haker, lider i još 2 člana iz iste organizacije. Dakle, nakon što haker otvori vrata banke, potrebno je sići do drugih vrata i pomoću komande (/postavidinamit)  postaviti dinamiti koji se aktivira nakon 10 sekundi i otvara vrata. Unutra se nalaze 4 vreće sa novcem, a svaki od pljačkaša može uzeti po 1. Dakle 4 pljačkaša, 4 vreće. Novac iz vreće vadite komandom /vrecanovac. Međutim, to nije baš lako. Nakon 60 sekundi od otvaranja vrata, MUP dobija obavještenje o pljački, a vi dobijate najveći nivo potjere nakon izlaska iz banke. Vreću nije moguće otvoriti dok ste u banci ili dok imate
potjeru.
Gun shop


U gun shopu možete uzeti nekoliko vrsta oružja. Minimalan level za uzimanje je 1. Cijena je 10$ po metku.
Takodje, u gun shopu lider može uzeti dinamit koji se koristi za pljačku banke. (/kupidinamit)
Organizacija Street Racers


Street Racersi su trkačka organizacija koja ima mogućnost organizovanja utrka sa drugim organizacijama.
Takodje, imaju mogućnost tuniranja vlastitih organizacijskih vozila na kojima ostaje sačuvan tuning.Sistem utrka


Kao što je već spomenuto, utrke organizuju Street Racersi. Trka se u budžet organizacija. Utrku može organizovati samo podlider ili lider Street Racersa. Igrač može organizovati trku bilo gdje, sa bilo kojom startnom i zavrsnom pozicijom. Postoje 2 moda trkanja, 1vs1 i 2vs2.

Bingo sistem


Potrebno je odabrati 6 brojeva u našoj kladionici. Ukoliko ostvarite 4, 5 ili 6 pogodala, dobit ćete odredjenu svotu novca, koja naravno zavisi od broja pogodaka i ukupnog uloga za to bingo kolo. Bingo se pokreće par minuta nakon paydaya.

« Zadnja izmjena: Februar 03, 2020, 14:58:58 dan1soni »
 
Korisnici koji su se zahvalili: #ŽIKA