Gost

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online .Maša

.Maša

*
[Info] Uvod u RolePlay školu
« : Novembar 07, 2019, 02:30:03 »Cilj RolePlay škole neće nam biti da bude neki strogi roleplay, ono što je svima dosadno.Pokušat ćemo kroz sve da vas naučimo nečemu novom, a i vi nas.Ovo nije samo za početnike, važi za sve članove štaviše.Na forumu ćemo ovaj board ispuniti različitim pravilima i slično.
Ingame će se odvijati različiti RPovi, u različito doba dana, naravno za one koji budu česti na tim roleplayovima sljedit će nagrada.Dakle potrudit ćemo se da umjesto stalnog korištenja OOC chata uvedemo mnogo više IC i RolePlaya.Svi su pozvani da prate tok ovih akcija, učestvuju u njima, čitaju ovaj podforum, nije bitno da li ste level 1 ili level 25. • Kakav je plan, šta ćemo raditi?
  - Zamišljeno je da par puta sedmično organizujemo ingame(Lynn House i Lawrence Giacoletto) skupove.Na tim skupovima ćemo se zezati, sve ćemo raditi ali imat ćemo samo jedno pravilo.A to pravilo je MG, dakle OOC chat na tim skupovima nećemo koristiti, zabavljat ćemo se, vozati po gradu, izlaziti po kafićima, ići do nekih organizacija u obilazak i tako dalje.


 • Pa to je dosadno, samo RPaš
  - Ovdje smo da ubjedimo u suprotno, da RolePlay je i previše nego zanimljiva stvar ukoliko znate kako sve funkcioniše.Dakle potrudit ćemo se da što zanimljivije bude i uvijek ćemo smišljati određene novosti da vas zainteresujemo.


 • Šta ako ne mogu doći baš taj termin?
  - To nije nikakav problem, nećete nešto puno propustiti, možete uvijek doći na sljedeći, nebitno da li ste ikada bili, i da li ste išta preskočili.Ingame će biti napisano na OOC da dođete, gdje, šta ili ćemo vas eventualno prebacivati i slično.


 • Ma ja znam sve o Roleplayu, šta ću ja ovdje
  - Dođite da vam pokažemo da ima mnogih drugih stvari pored običnog Roleplaya, ali sve sa dozom zabave.


 • Ma ja ne znam Roleplay, šta ću ja ovdje
  - Upravno iz tog razloga je otvorena ova tema, da vas naučimo nešto novo a i vi nas.


  Ukoliko ste stariji igrač i mislite da znate sve i svašta, slobodno dođite da se zabavimo takvi su nam štaviše i prijeko potrebni.