Gost

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

[Bug] Posao čistač snijega
« : Mart 30, 2020, 00:51:00 »
Vas nick: Ammko Veljo
Datum zapazanja buga: 29.03.2020.
Opis buga: Na /poslovi piše da je max. zarada 9000$ za posao čistač snijega, a kada uzimaš posao u Liberty City-u piše da je max. zarada 7000$. To i ne bi bio toliki problem da postoji barijera dokle možeš zarađivati i onda kada uneseš komandu za početak posla da ti dođe obavijest da si već dostigao max. zaradu.. Ja to nisam dočekao i uspio sam nabiti zaradu od 12k+.. Nisam uslikao /stanje jer sam mislio ako dobijem 12k platu uslikat ću to i post ovdje. Međutim sad se pojavljuje neka nova zarada kada je došao PD, tako da me ukupna plata izašla nešto više od 7000$ (sa osnovicom). Nije mi bitno koliko je max. zarada stvarno ni to što sam potrošio nekih 20-30 minuta radeći ni za šta jednom, ali bih volio da se ovaj bug ispravi da igrači ne bi radili "prekovremeno", očekujući zaradu, a da je ne dobiju  :thumbup: :thumbup: . (btw. na /poslovi isto piše da je osnovica 600$, a ja dobio 700$  :jig: )

Slike:
 Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se ili Ne možete gledati ove linkove. Molimo vas registrujte se. Registrujte se ili Prijavite se
« Zadnja izmjena: Mart 30, 2020, 16:56:32 Dan1soni »
 
Odg: [Bug] Posao čistač snijega
« Odgovori #1 : Mart 30, 2020, 16:56:15 »
Za prvi update dolazi novi sistem maksimalne zarade, već smo ga odradili, to tada ćemo se prilagoditi ovom trenutnom tako što ćemo vjerovatno povećati max. zaradu. Nismo mi radili ovaj sistem već je stariji i zato pravi probleme, odnosno ne radi kao planirano, napravljen je drugi, kao što rekoh, i bit će spreman od narednog updatea.
 
Korisnici koji su se zahvalili: Ammko128