Gost

Prikaži postove

Ova sekcija vam omogućuje pregled svih postova koje je objavio ovaj član. Napomena: možete vidjeti postove samo iz rubrika kojima trenutno imate pravo pristupa.


Poruke - Pavle98

 Str: [1]
1
Gamemode / Odg: Server prijedlozi
«  : Decembar 12, 2019, 09:32:22 »
Vaš nick: Famous_Bg
Prijedlog (sa slikama ako je potrebno):
1)  Mislim da ovo nema ni na jednom serveru pa ne znam da li je uopšte izvodljivo, da se napravi nekako u opštini da se može dodati srodstvo sa nekom osobom, brat, sestra itd...
2)  Napraviti kada ukucamo /v da imamo opciju dodaj clana porodice, kojem ce to auto biti otkljucano kao da i on ima ključ. stim da ga on ne može preparkirati ili prodati. ( Da to dođe kao neki rp da npr brat može vozati tvoje auto ili tako nešto ) 
3) Dodati polaganje za svaku kategoriju, a,b,c1,c,e,d
4) Iako nije rp, volio bi da se vrati opcija /v respawn  , jer admini prečesto koriste opciju respawn svih vozila, gdje mi se dešava da radim, i ode mi auto sa kojim sam došao, ovako bi se to izbjeglo tako što osoba koja je tražila respawn može odraditi respawn svog vozila. Takođe da rank 5 u orgi, ili lider i podlider samo, mogu koristiti respawn za vozila orge, ali ograničiti na jedan respawn po satu, pošto se na svakom paydayu svejedno respawnuje.
Korisnici koji su se zahvalili: Pavle98

 Str: [1]